avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hg 905/2017
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hg 905/2017

Buna dimineata!
Sa inteleg ca din decembrie 2017 nu mai este obligatorie completarea formularului M500?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:52, 7 Ianuarie 2018
incepand cu 19.12.2017 de cand a intrat in vigoare HG 905/2017.
Inca o data intreb: obligatia de a mai completa M500 pt luna decembrie 2017, mai exista sau nu, pt ca ordinul ministrului muncii din 2016 nu a fost abrogat
Credeti ca trebuie sa repetam raspunsul inca o data ?
am intrebat inca o data pt ca nu stiu ce sa fac, avand in vedere faptul ca ordinul min.muncii nu a fost abrogat.dv cum ati proceda in situatia in care sunt in vigoare ambele acte normative? noi trebuie sa le aplicam in practica?cum facem atunci?
Avand in vedere ca a fost emis in baza unor acte care acum sunt abrogate , Ordinul nu are cum sa-si mai produce efecte.

Intrebati si la Ministerul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul m 500 buiavasi buiavasi buna dimineata.as dori sa imi precizati cu ce program se valideaza acest formulr, tot cu Duk Integrator ca si D 112? Multumesc (vezi toată discuția)
Formular m500 curcubeu pe cer curcubeu pe cer Buna ziua! As vrea sa ma lamuresc in privinta unui fapt: daca mai exista obligativitatea depunerii formularului M500. Conform HG 905/2017 s-a revenit la ... (vezi toată discuția)
Aplicare sanctiune contraventionala pentru transmitere in revisal contract de munca din 2017 cristina_b cristina_b Daca o unitate a transmis un contract de munca cu data inceperii activitatii 01.11.2017 cu intarziere in REVISAL, adica la data de 10.11.2017, sanctiunea ... (vezi toată discuția)