avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Folosirea unei parti din locuinta in regim de ...
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Folosirea unei parti din locuinta in regim de inchiriere hoteliera

Buna ziua. Vreau sa amenajez podul lucuintei, din care ar rezulta trei camere si un living, si sa il inchiriez in regim hotelier. Intrebarea este daca trebuie sa ma adresez Primariei cu cerere de urbansim pentru schimbare de destinatie in structura de turism cu functiune de cazare. Si daca o sa am nevoie de acordul vecinilor. Sau exista alta modalitate. Va multumesc si sarbatori fericite.
Cel mai recent răspuns: Daniel_Ionescu , utilizator 14:24, 25 Ianuarie 2018
Amenajarea podului o puteti realiza in baza unui proiect de ctii. intocmit de o firma de proiectare autorizata. In proiect se va mentiona inclusiv schimbarea destinatiei cladirii.
In baza proiectului se solicita autorizatie de ctie. de la primarie.
Va multumesc pentru raspuns. Dar trebuie schimbata destinatie intregii cladiri, in ideea ca parterul o sa il pastram tot ca spatiu locuibil privat?
In proiectul nou va aparea si destinatia finala a locatiei in concordanta cu tema de proiectare pe care o veti da..
Multa lume in aflată în situaţia dvs. foloseşte platforma airbnb.com.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Laura Roca, Avocat
Multumesc. O sa incerc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere locuinta ContSters173779 ContSters173779 Ce impozit trebuie platit pentru inchiriere camere in mod ocazional, ,,regim hotelier,,?Ce autorizatii avize imi trebuie? (vezi toată discuția)
Obligatii catre finante, inchiriere in regim hotelier AndraVM AndraVM Buna ziua, am 4 camere la casa si le-am amenajat pentru a le da spre inchiriere in regim hotelier si m-ar interesa sa stiu ce obligatii am catre cei de la adm. ... (vezi toată discuția)
Stimată doamnă manuela rășină spuneți dvs: „simpla închiriere ... robert1958 robert1958 Stimată doamnă Manuela Rășină Spuneți dvs: „Simpla închiriere a unui spațiu de locuit în calitate de persoană fizică nu îi schimbă ... (vezi toată discuția)