avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pariuri online
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pariuri online

Daca in acest an am retras din contul de pariuri online aproximativ 230.000 lei cumulat insa nici o retragere din cele 27 nu a depasit suma de 66.750 lei baza pentru impozitul de 1 % cam ce suma voi avea de platit? Mi se va impozita toti acesti 230.000 lei cu 16 % sau fiecare retragere in parte cu doar 1 %? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dan300 , utilizator 17:10, 22 Decembrie 2017
se plateste 1 % din castigurile pana in suma de 15.000 euro (echivalent) si 16 % din restul sumei ce depasete suma de 15.000 euro
Ultima modificare: Vineri, 22 Decembrie 2017
dan300, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)
Impozitare castiguri pariuri sportive Alexandru267 Alexandru267 Buna ziua! Sunt amator de pariuri sportive, iar recent am decis sa mi deschid un cont la o agentie online de pariuri sportive. Doresc sa va intreb cum se ... (vezi toată discuția)
Impozitare castiguri din jocuri de noroc online. Valentin8807 Valentin8807 Buna ziua! In ianuarie 2020 am avut un venit de 95.000 lei din jocuri de noroc online .Au fost facute 5 retrageri pe 5 carduri diferite .Exemplu: o retragere ... (vezi toată discuția)