avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto Romania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto Romania

Buna ziua
Sunt in Belgia de 10 luni. Mi-am scos eID belgian cu adresa in Belgia, fara cetatenie inca. Mi-am schimbat si permisul romanesc cu unul belgian.
Daca ma intorc in Romania si stau o perioada mai indelungata, statul roman ma poate obliga sa-mi inmatriculez masina in Romania, daca prezint la control (buletin+CI+cartea masinii+asigurare) toate belgiene?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:53, 24 Decembrie 2017
ART. 82 OUG 195/2002
(4) Autovehiculele, tractoarele agricole sau forestiere si remorcile inmatriculate in alte state, detinute de persoane care au sediul sau domiciliul in Romania, pot fi conduse pe drumurile publice pe o perioada de maximum 90 de zile de la introducerea acestora in tara, daca sunt asigurate pentru cazurile de raspundere civila ca urmare a pagubelor produse prin accidente de circulatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cu numar strain. carol52968 carol52968 Buna seara. Pot circula cu o masina inmatriculata in Ungaria, (daca am dubla cetatenie si rezidenta in Ungaria) fara sa o inmariculez in Romania? Masina este ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp trebuie inmatriculat masina in romania? am masina ... alexa_187 alexa_187 Dupa cat timp trebuie inmatriculat masina in Romania? Am masina din germania, dar vreau sa o folosesc doar cand sunt in Romania. Sunt obligat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Perioada de circulare in romania cu automobil inregistrat in strainatate? Stefan Plama Stefan Plama Buna ziua, Am in folosinta un automobil inregistrat in Germania, cu asigurare valabila si itp valabil facute ambele tot in Germania. Masina mi-a fost ... (vezi toată discuția)