avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumulare ani grupa 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumulare ani grupa 2

Am lucrat in grupa 2. 17 ani pana in aprilie 2001 acesti ani lucrati la institutii diferite de minim 2 ani un an 5 ani si 7 ani se aduna acesti ani pentru a se reduce varsta de pensionare cu 3 luni la an.
Cel mai recent răspuns: Ilievvio , utilizator 03:22, 4 Ianuarie 2018
Da.
Se aduna.
Daca se indeplineste conditia de stagiu complet reducerea este de 3 ani si 6 luni.
Carp Mircea a scris:

Da.
Se aduna.
Daca se indeplineste conditia de stagiu complet reducerea este de 3 ani si 6 luni.

Multumesc!
La multi ani!
Am strans adeverinte din 2006 de la societatile la care am lucrat sunt valabile ce confirma perioada lucrata si grupa si plata contributiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu minim de cotizare! bună seara, am lucrat efectiv 12 ani și 6 luni, din care 3ani ... Tatiana1313 Tatiana1313 Bună seara, Am lucrat efectiv 12 ani și 6 luni, din care 3ani și 4 luni în grupa 1 de munca, iar restul în condiții grele de muncă și condiții ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie grupa a ii-a modificat 2014 a legii nr. 380/2013 ContSters307950 ContSters307950 O persoana are vechime efectiva in munca de 23 de ani + grupa a II-a= 30 de ani.(pana in anul 2001). Aceasta are varsta de 56 de ani. Legea pentru grupa a II ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie? maman_popescu maman_popescu Sex :barbat anul nasterii apr 1956 vechime in munca 29 ani si 4 luni din care 14 ani si 8 luni in gr 1 la ce varsta poate solicita pensie limita de varsta ... (vezi toată discuția)