avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii taxe si impozite bloc 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

taxe si impozite bloc 2018

revin cu intrebarea ce taxe si impozite plateste un administrator de bloc angajat cu norma de 2ore/saptamana care mai are si un contract cu durata nedeterminata cu norma intreaga la alta firma, si ce impozit plateste asociatia pt el, concret, asociatia mai plateste Contribuția asiguratorie pentru muncă de 2,25%
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 16:40, 25 Decembrie 2017
Asociatia retine si vireaza contributiile ce revin angajatului, CAS-25%, CASS-10%, impozit-10% si contributia angajatorului-2.25%.
asta stiu si e la modul general, intrebarea a fost ce se plateste administratorul fiind angajat si la alta societate cu norma intreaga cu contract, deci asociatia plateste si acel 2,25% ?
Si ati primit raspuns la intrebare, asta prevede legea, indiferent cate contracte are administratorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul contributii alex_element alex_element Salutare! Va propun urmatoarea speta: un angajat cu CIM pe perioada nedeterminata, cu norma intreaga, desfoara o activitate in regim part-time (plata cu ... (vezi toată discuția)
Angajare administrator bloc, persoana fizica cu atestat de la ... zaris zaris Angajare administrator bloc, persoana fizica cu atestat de la primarie (nu este PFA), in baza unui contract de prestari servicii. Va adresez rugamintea de ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale si impozit Fireball Fireball Buna ziua, in asociatia noastra de proprietari presedintele asociatiei si cenzorul sunt remunerati pe baza unui contract de mandat incheiat cu Asociatia ... (vezi toată discuția)