avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ajutor
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ajutor

am o problema deosebita si va rog sa ma autati ..
in anul 2000 am avut o societate care a functionat pana in anul 2002,dupa care nu am mai avut nici un fel de activitate.
acum am intrat in insolventa si imi cer toate actele si documentele firmei,si nu am nimic.
in timp s-au pierdut.
mentionez ca am datorii la stat in jurul valorii de 1.500ron,in rest nu am nici un litigiu.
cum procedez si ce mi se poate intampla????
Cel mai recent răspuns: teobis , utilizator 10:40, 14 Octombrie 2009
Cel mai rau lucru care se poate intampla este sa fiti indicat drept persoana responsabila de intrarea in insolventa si sa fiti obligat la suportarea integrala sau in mare parte a pasivului de 1.500 ron. Adica nu mare lucru, dupa parerea mea.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare sau inchidere firma brokesoul22 brokesoul22 Buna ziua, imi cer scuze ca va retin din timpul. dv. dar nu mai stiu ce sa fac ajutati-ma va rog!!!! Situatia este urmatoarea: Am deschis acum 4 luni o ... (vezi toată discuția)
Valoarea minima a mijloacelor fixe jevelson jevelson Cautam astazi ceva pe net si din greseala am dat de un act normativ publicat pe 12.02.2007 prin care se spunea ca valoarea minima la mijloace fixe este de ... (vezi toată discuția)
Probleme administrative si financiare la firma molnarjoe molnarjoe incerc sa fiucat maiscurt posibil, dar activitatea firmeia inceput in 2005 asa ca nu este asa de simplu. incepand cu inceputul. In 2005 eu am avut oidee de ... (vezi toată discuția)