avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pasaport cu domiciliul in strainatate minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pasaport cu domiciliul in strainatate minor

Buna ziua,
Acum un an am obtinut autoritatea parentala exclusiva pentru copilul meu minor si domiciliul minorului la adresa mea din Romania.
In hotararea judecatoreasca ramasa definitiva este specificat ca am dreptul de a exercita autoritatea parentala exclusiva asupra copilului meu, cu domiciliul, la adresa mea din Romania, tatalui ramanandu-i numai dreptul de a-si exprima acordul in caz de adoptie.
De mai bine de un an ne-am mutat in Germania.
Intrebarea mea este urmatoarea: pot aplica pentru pasaport cu domiciliul in strainatate pentru copilul meu, pe baza hotararii judecatoresti obtinute acum un an?
Ce este de facut pentru a obtine pasaportul cu domiciliul in strainatate?
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliu minor cu domiciliu in strainatate AncaM78 AncaM78 Buna ziua, Acum un an am obtinut autoritatea parentala exclusiva pentru copilul meu minor si domiciliul minorului la adresa mea din Romania. In hotararea ... (vezi toată discuția)
Obtinerea autoritatii parintesti simona-lacatus simona-lacatus buna seara dupa citit si recitit legi, normative, sfaturi si tot ce am mai gasit am decis sa ma adresez dumneavoastra. problema mea este urmatoarea: detin ... (vezi toată discuția)
Stabilirea domiciliului minorului in strainatate, reinnoirea pasaportului unui minor roxfelix roxfelix Am o sentinta de divort definitiva si irevocabila din Iunie 2005, prin care minorul imi este incredintat spre crestere si educare numai mie . In Iunie 2011, am ... (vezi toată discuția)