Ce suma ar trebui sa plateasca ca si pensie alimentara un părinte cu venit al propriei firme de 50.000 €/luna fiind si singurul administrator, insa angajat al firmei sale cu doar 2 ore pe luna si venitul sau pe luna fiind minimul pe economie ?Sau ce beneficiu ar avea celalat parinte si copilul in urma divortului ...din acest venit al firmei?Am nevoie de un raspuns urgent...Multumesc anticipat!
Din ce au dobandit in timpul casatoriei. Atentie daca sotul dovedeste ca acele bunuri au fost obtinute din dividente de unde este el administrator nu se vor impartii 50%cu 50%.
Daca dovedeste ca el a adus 90% din bani, bunul se va impatti dupa aportul fiecaruia.
În cazul partajului,nu al divortului, se prezuma ca a contribuit egal și are dreptul la jumătate din bunurile comune.
Acuma..trebuie sa vedeți exact care sunt alea.
Pensie alimentara
coribab
Sint despartita in fapt de sotul meu din 19 aprilie 2003.Am obtinut divortul in decembrie 2005 in Canada. Pina acum nu am primit nici o pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
BDR
Buna dimineata....asa avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva...in rma divortului de sotul meu, copilul mi s-a incredintat mie.Fostul sot platind o ... (vezi toată discuția)