avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CONCEDIU MEDICAL INDEMNIZATIE COD 01
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CONCEDIU MEDICAL INDEMNIZATIE COD 01

Buna,Sunt angajata la o firma de 7 luni cu contract de munca pe perioada nedeterminata si cu salarul minim pe economie de 1450 brut plus 20 de tichete de masa 9,70 bucata,iar net primesc 1065 plus 200 pentru tichete,di 01/09/2017 am avut un accident la locul de munca si am intrat in concediul medical cod indemnizatie 01 pina in prezent,,,,in ziua de plata seful meu mia dat 400 de lei zicand ca asa sa calculat de la contabila dupa CM oferit de medic ca atat mi se cuvine,,,cu 0,75%,,as dori sa ma ajute cineva cu un calcul corect sa stiu ce sa vorbesc cu seful meu.este corect cat mi se ofera sau nu?
Cel mai recent răspuns: Ramonaneky , utilizator 10:54, 5 Ianuarie 2018
calculul este clar eronat. dar exista mai multe probleme:
1) de ce concediul medical este eliberat cod de indemnizatie 01 si nu 03? accidentul de munca nu a fost declarat?
2) pentru efectuarea unui calcul trebuie cunoscute urmatoarele date: data de incepere a raporturilor de munca, numarul de zile de concediu medical anterior accidentului de munca si daca antrior acestui contract ati mai lucrat cu contract de munca. doar asa putem face un calcul aproximativ.
01 si nu 03???? asta nu stiu!accidentul nu a fost declarat ca sa intamplat la locul de munca de frica sa nu ma dea afara seful......am inceput sa lucrez cu contract din 04-05-2017 pina pe data de 01-09-2017 cand mam accidentat,pana atunci nicio zi lipsa cu sau fara motivare si nici concediu de vreun fel! nu am mai lucrat cu contract de munca
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2018
Ramonaneky, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical Izabella96 Izabella96 Buna ziua,ma puteți ajuta și pe mine cu calcularea concediului medical...salariul brut pe ultimele 6 luni este de 8500 lei...zile lucrătoare in ultimele 6 ... (vezi toată discuția)
Plata cm danut30 danut30 daca intr-o luna am efectuat norma aferenta pana pe data de 25 ,si incepand cu data de 26 sunt in concediu medical ,cum voi fi platit ? (vezi toată discuția)
concediu medical vali cracana vali cracana Cu cat la suta se plateste certificatul medical cu codul 321 si 325 (vezi toată discuția)