avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa timbru de mediu pentru un autoturism ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa timbru de mediu pentru un autoturism inmatriculat

Cum poate fi recuperata taxa pentru timbrul de mediu platita la inmatriculare, daca nu mai am chitanta cu care s-a achitat suma?

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu Ovidiu1991 Ovidiu1991 Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)
Taxa auto sau timbru de mediu? alcs_alx alcs_alx Buna ziua, [i]Mi-am inmatriculat masina in luna noiembrie 2012 si am platit taxa de inmatriculare (taxa de poluare).[/i] [u]Ma gadeam sa imi recuperez ... (vezi toată discuția)