avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum obtin titlul de proprietate teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum obtin titlul de proprietate teren extravilan

Va salut cu respect.Intre ani 95,,,2000 am cumparat 2,75 Hectare teren agricol cu acte de mana pe care il folosesc ,,primesc subventie apia,,,platesc impozit.Terenul este o singura parcela.,pe un H am titlul ,iar de la alte 2 parti,,}persoane] nu.este la Primarie.Cam stiu ca Primaria a facut multe ilegalitati cu titlurile de proprietate,,ei imi zic ca nu este titlu,,pot sal lucrez pana la sfarsitul lumi,este al meu dar nu.l pot vinde.cum pot obtine acte de proprietate pe terenul meu dupa care platesc taxe si impozite.au zis sa nu merg la tribunal ca rezolvam cumva de vreo 10 ani ma minte primaria.acum sunt batran nu mai pot lucra pamantul ,,nu pot sal vand,dar trebuie sa platesc lmpozit si taxe.ce pot sa fac.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Identificare teren agicol DragosManea DragosManea Buna ziua In urma decesului soacrei mele am mostenit printre altele si un teren agricol extravilan de 1 ha in comuna Cosmesti judetul Galati. Pana la decesul ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite locale, lamurire chitanta vasile_boanca vasile_boanca Buna ziua ! sunt un contribuabil de buna credinta, si imi platesc taxele si impozitele in luna ianuarie a fiecarui an pentru ca este cu reducere. Anul 2014 a ... (vezi toată discuția)