avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite locale, lamurire chitanta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite locale, lamurire chitanta

Buna ziua ! sunt un contribuabil de buna credinta, si imi platesc taxele si impozitele in luna ianuarie a fiecarui an pentru ca este cu reducere. Anul 2014 a fost primul an in care am reusit sa in scriu terenul agricol la subventii de la APIA, spre surpinderea mea nu am reusit sa inscriu toate suprafetele de pe titlul de proprietate,sub pretextul ca nu toate suprafetele de pe titlu sunt inregistrate la taxe si impozite. Intrebarea mea este: De ce nu este trecuta pe chitanta care imi este inmanata cand platesc impozitul pe ce suprafata platesc impozit, pe cate hectare sau ari, mi se pare o anomalie sa platesc impozit si sa nu stiu pe ce suprafata il platesc. As dorii sa stiu este legala sau ilegala acesta procedura a Primariei, intrucat sunt judete in care se specifica pe chitanta pe ce suprafata ai achitat impozitul. Si daca este ilegala aceasta procudura la ce institutie trebuie sa ma adresez. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Impozitul pe venitul agricol magdamariana magdamariana Sunt detinatoarea unei suprafete de 10 ha de plantatie mar in declin,(are 34ani) cu productie\\"0\\"notificata ca restantiera la plata impozitului pe venitul ... (vezi toată discuția)
Cum obtin titlul de proprietate teren extravilan nelutul nelutul Va salut cu respect.Intre ani 95,,,2000 am cumparat 2,75 Hectare teren agricol cu acte de mana pe care il folosesc ,,primesc subventie apia,,,platesc ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta de la registrul agricol! xander123 xander123 Functionarii unei primari refuza dreptul unei batrane la o adeverinta de la registrul agricol motivand faptul ca are restante la impozitul pe casa si teren. ... (vezi toată discuția)