avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... copie dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

copie dosar penal

Buna ziua si La multi Ani!
Va rog sa imi spuneti cine poate solicita si obtine o copie dupa un dosar penal vechi. Trebuie sa fie ruda de grad 1, avocat sau poate si un prieten?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: marcelasisorin , utilizator 09:00, 2 Ianuarie 2018
La multi ani !
Poate solicita copie dupa dosar numai partea din dosar sau avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiind vorba, probabil, de un dosar solutionat/ clasat, aflat in arhiva organului judiciar, va trebui sa solicitati in scris, aprobarea conducatorului organului judiciar (presedinte tribunal/ prim-procuror) pentru copierea dosarului cu conditia sa fiti parte in dosar. Va trebui sa mentionati motivul solicitarii dvs. si sa depuneti documente certe care sa va sustina solicitarea. 
multumesc
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal marcelasisorin marcelasisorin Buna ziua si La multi Ani! Va rog sa imi spuneti cine poate solicita si obtine o copie dupa un dosar penal vechi. Trebuie sa fie ruda de grad 1, avocat sau ... (vezi toată discuția)
Motiv recuzare judecator p.dana34 p.dana34 poti recuza un judecator in cazul unui divort cu copii minori pentru motivul ca intre el si parat exista o relatie de prietenie de foarte multi ani si daca da ... (vezi toată discuția)
Avocatul a tergiversat procesul ani buni iar dosarul cu acte a rămas la el. cum le recuperez, și ce șanse mai am să-mi recâștig casa? dania.is65dec@gmail.com dania.is65dec@gmail.com Unde ma adresez daca aflu acum dupa ani buni ca avocatul nu a facut nimic, DUPA 8 ANI, mai pot interveni cu alta rejudecare?de 26 de ani, ma judec ptr ce e al ... (vezi toată discuția)