avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii de plata in Romania,angajat in Italia
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii de plata in Romania,angajat in Italia

Buna ziua,exista vreo taxa sau impozit pe care un angajat in Italia(este angajat intern,la o familie,ingrijitoare varstnici)trebuie sa o plateasca in Romania,avand in vedere ca lucreaza cu forme legale in Italia(contract de munca si CI italian),de 12 ani?
Ultima modificare: Marți, 2 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Angajat in italia,plata impozite in romania Roxana Popa Roxana Popa Buna ziua,exista vreo taxa sau impozit pe care un angajat in Italia(este angajat intern,la o familie,ingrijitoare varstnici)trebuie sa o plateasca in ... (vezi toată discuția)
Angajata in italia, platesc impozite in romania? Roxana Popa Roxana Popa Buna ziua,exista vreo taxa sau impozit pe care un angajat in Italia(este angajat intern,la o familie,ingrijitoare varstnici)trebuie sa o plateasca in ... (vezi toată discuția)
Plata cass persoana care lucreaza in strainatate cu contract de munca galaoan galaoan Buna seara, In noul Cod fiscal se pune problema ca persoanele cu domiciliul in Romania, dar care lucreaza in strainatate, sa plateasca o anumita contributie ... (vezi toată discuția)