avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara - furt și furt calificat. Ce șanse sunt ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara - furt și furt calificat. Ce șanse sunt de pedeapsă fără executare?

Buna seara as dori sa ma ajutati cu un sfat. Sotul meu este retinut pt furt calificat este retinut de 2 luni pe 14 ian ii se va termina al 2 lea mandat de 30 de zile. El este retinut la brasov avand 3 fapte 1furt calificat iar 2 furt simplu prejudiciu recuperat fiind de 3000 la toate cele 3 fapte. Iau mai gasit inca 3 fapte de la bucuresti sau reunit dosarele la brasov din cele 3 fapte de la buc 1 furt calificat prejudiciul de 6800 lei iar 2 furt simplu la una este prejudiciul recuperat acesta fiind de 3000 de lei. El este primar nu este recitivist ce sanse ar avea sa scape din inchisoare ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:29, 3 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa scape de arestul preventiv sau de o condamnare cu executare?
Cu privire la arestul preventiv depinde care au fost temeiurile pentru care s-a dispus aceasta masura.
Cu privire la condamnare, desi nu cunosc multe detalii, cred ca riscul sa primeasca o pedeapsa cu executare este mare, avand in vedere numarul faptelor.
Incercati sa realizati impacarea cu persoanele vatamate, chiar si numai pentru o parte dintre fapte.
Ultima modificare: Marți, 2 Ianuarie 2018
AvTudor_com, utilizator
D
Ultima modificare: Marți, 2 Ianuarie 2018
Isssaa, utilizator
Am incercat sa fac impacare dar nu sunt de acord nu vor sa semneze. Ce as mai putea face sa fie bine pt el? Va multumesc
Ati incercat prin intermediul unui mediator? ati arata ca sunteti dispusa sa acoperit orice alte daunele suferite de acestia, nu doar prejudiciul?
Da am facut asta prin intermediul unui mediator iar acesta a trm invitatii catrre firme iar acestia au spus ca nu vor impacare.

Alte discuții în legătură

Furt calificat în forma continuată după pedeapsă de 2 ani cu suspendare. medierea îl poate scăpa de executarea pedepsei, sau nu? MirelaDobre MirelaDobre Buna dimineata, am o speta pentru care as avea nevoie de cateva lamuriri. Fratele meu in urma cu 1 an a fost condamnat la 2 ani cu suspsendare, 4 ani cu ... (vezi toată discuția)
Furt calificat Ambbim Ambbim Buna ziua,am nevoie de niste informatii in legatura cu o persoana.A fost prins si arestat preventiv pentru 30 zile in data de 6 decembrie 2018 in Sibiu pentru ... (vezi toată discuția)
Furt din locuinte prof81 prof81 Buna ziua! Pentru inceput as vrea sa imi cer scuze daca nu voi reusi sa explic foarte concret cazul pentru care va cer sfatul, dar nu am nici cunostinte ... (vezi toată discuția)