avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Care este valoare pensie de invaliditate gr 3
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Care este valoare pensie de invaliditate gr 3

Buna ziua. As vrea sa stiu cam cat ar fi pensia de invaliditate grad 3,in conditiile in care sunt încadrată în munca din noiembrie 1985, luna aceasta împlinind 51 ani? În această perioada am fost 1 an in somaj si am avut întreruperi de aprox 2 ani. Din februarie 2013 pana in ian 2017 am cotizat pe lângă venitul minim de încadrare si cu venitul net de aprox 1700/ luna,iar din ian 2015 sunt încadrată în muncă cu 2 contracte legale de 8 si respectiv 4 ore. De 1 an si 4 luni sunt in concediu de boala,iar din martie as vrea sa ma pensionez cu gr 3. Cat ar fi pensia de invaliditate? Multumesc

Alte discuții în legătură

Pensionare ContSters195239 ContSters195239 Am virsta de 50ani si 4 lunisi sint nascuta in 10 ian 1964. am lucrat 16anisi 9luni gr.1de munca 1 an si 9 luni gr.2 6 ani si 3 luni conditii normale 5 ani ... (vezi toată discuția)
Noua limita de pensionare a persoanelor cu handicap accentuat (grad. ii) florina2769 florina2769 Am 43 de ani,15 ani lucrati si as dori sa stiu daca ma pot pensiona dupa noua lege data la sfarsitul anului 2012\\inceputul anului 2013.Nu stiu exact daca a ... (vezi toată discuția)
Anul de pensionare monyicutza monyicutza In urma unei judecati, mama a primit grupa I si 9 ani si jumatate. As vrea sa stiu daca acesti ani se scad din varsta de pensionare si in ce an ar trebui sa ... (vezi toată discuția)