Buna ziua numele meu este Marius Mihailescu si am o mare mare problema. In prezent am un cont la raiffaisen un card pe care imi intra salariul iar contul este inghetat deoarece am poprire si de la kruk si de la anaf ( 50%) .daca imi deschid alt cont la oricare alta banca ( inclusiv raiffaisen ) pot depune bani in cont sau pot primi bani pe cont din diferite surse fara a avea probleme ? In prezent daca depun pe contul problema 50 sau 500 sau 5000 lei in secunda 2 banii dispar. La fel si daca imi trimite cineva o anumita suma de bani. Va rog mult sa ma ajutati
@cyan
Solutia oferita de dvs. nu merge pentru ca nu exista un cont atasat deci nu poti primi salariul sau alte sume de bani.
@Portokla89
Din pacate, oricate conturi bancare veti deschide, acestea vor fi depistate de executori mai devreme sau mai tarziu.De altfel pot sa instituie poprirea direct la sursa(la locul de munca).
Poprirea este deja la locul de munca. Pe mine ma interesa in mod direct daca deschid alt cont mai au astia treaba cu mine avand in vedere ca isi iau lunar " partea " ??
Probleme bancare
kuykpopyk
Am 2 credite neplatite si din 18.12.2013 mi s-au pus poprire executorie pe toate conturile. Am vorbit cu domnul executor si el a zis ca imi poate retine ... (vezi toată discuția)