avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit chirii
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit chirii

Am doua apartamente inchiriate as vrea sa stiu cum se calculeaza CASS-ul in acest caz.Se plateste pt. fiecare apartament in parte ?
La ce se refera 10% din salariul minim brut (1900lei)?
Cumulat venitul din chiriile pe cele 2 apartamente
este de 1900lei/luna.
Cat trebuie sa platesc pe trimestru pt. Cass si cum se calculeaza?
Nu realizez alte venituri.
Ultima modificare: Marți, 2 Ianuarie 2018
carmenmitescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: carmenmitescu , utilizator 21:34, 2 Ianuarie 2018
Daca nu realizez alte venituri si venitul brut realizat din chirii este de 1900 lei/luna,ar trebui sa fiu scutita de plata contributiei pentru Cass?

Am doua apartamente inchiriate as vrea sa stiu cum se calculeaza CASS-ul in acest caz.Se plateste pt. fiecare apartament in parte ?
La ce se refera 10% din salariul minim brut (1900lei)?
Cumulat venitul din chiriile pe cele 2 apartamente
este de 1900lei/luna.
Cat trebuie sa platesc pe trimestru pt. Cass si cum se calculeaza?
Nu realizez alte venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit andregh andregh BUna ziua, La o Asoc de Proprietari avem un angajat cu CIM , cu timp partial de munca avand fctia de fem de serviciu. Are functia de baza avand un salariu ... (vezi toată discuția)
Salariul brut lorelena1306 lorelena1306 Incepand cu 01.01.2018 se platesc urmatoarele contributii: Angajat: CAS 25% CASS 10% Impozit 10% Angajator CAM ... (vezi toată discuția)
Cat trebuie sa plateasca angajatorul pentru contractul meu part time de 2 ore? Samicri Samicri Buna ziua, Sunt medic rezident si am incheiat contractul de munca cu spitalul la care voi lucra ( angajatorul fiind MS ). Pentru acest contract voi plati ... (vezi toată discuția)