avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozit pfa 2018
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozit pfa 2018

sunt medic dentist promotia 2018 si lucrez din dec.2017 cu procent la un cabinet privat.ce declaratii trebuie sa depun la fisc in 2018 si ce contibutii trebuie sa platesc la stat?daca nu am realizari in luna respectiva sau timp de 3 luni ce trebuie sa platesc la stat?multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizație co 2017 și 2018 nitaion nitaion AM IESIT LA PENSIE CU DATA DE 01.02.2018. AM AVUT NEUZATE 30 ZILE DE COMNCEDIU DE ODIHNA DIN ANUL 2017 + 3 ZILE DIN 2018. SALARIUL IN IANUARIE 2018=6109 RON. ... (vezi toată discuția)
Medic stomatolog pfi - indemnizatie crestere copil Cati Nec Cati Nec Buna ziua, Sunt medic stomtolog cu identitate juridica PFI, in contract de colaborare cu 2 cabinete medicale. Firma este deschisa in iulie 2018 si prima ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical - cote contributii gabiclenciu gabiclenciu Pentru un cabinet medical la care determinarea venitului net se realizeaza in sistem real ( 16 % asupra diferentei dintre venituri si cheltuieli deductibile), ... (vezi toată discuția)