avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturi si obligatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturi si obligatii

buna ziua.ajutati-ma va rog cu o situatie.In cazul in care inchei un contract de creditare ipotecara inainte de casatorie(achitand de una singura avansul) ce drepturi are sotul la imobil?daca se incheie contractul pe ambi(necasatoriti) cum se face partajul sau unde se stipuleaza faptul ca doar unul contribuie cu avansul.

Alte discuții în legătură

Bună ziua! eu cu viitorul meu soț vrem sa cumpărăm un imobil. ... Lori70 Lori70 Bună ziua! Eu cu viitorul meu soț vrem sa cumpărăm un imobil. El contribuie cu 50 % din valoarea imobilul, iar eu fac un credit ipotecar pentru diferența ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar BOGCOS BOGCOS am luat un credit ipotecar sa-mi cumpar un apartament. La realizarea contractului as vrea sa o trec si pe prietena mea la proprietari, insa banca nu ma lasa ca ... (vezi toată discuția)
Partaj Daniela220693 Daniela220693 Dacă într-o căsnicie soțul are achiziționat un apartament prin credit ipotecar cu trei luni înainte sa semneze certificatul de căsătorie și decid ... (vezi toată discuția)