avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... adresa si numar postal pentru doua imobile (case de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

adresa si numar postal pentru doua imobile (case de locuit) inscrise in acelasi CF

Intr o comuna in zona veche a acesteia (vatra satului) au fost edificate doua locuinte unifamiliale pe acelasi CF Titularii dreptului de propietate asupra terenului sunt propietari fiecare pe cite o casa(terenul este in propietate comuna dar casele sunt propietai individuale), In prezent in CF este trecuta adresa imobilului respectiv si consemnate cele doua cladiri C1si C2. Am solicitat primariei sa mi elibereze o adeverinta de nomenclator postal pentru ca la primirea corespondentei sa fie diferentiat destinatarul ca de exemplu: IN prezent adresa este str Sportivilor nr 7 doresc delimitare Sportivilor nr 7 a si respectiv nr 7b sau ceva de genul acesta pentru ca postasul sa stie in ce cutie postala pune corespondenta la mine sau la fiul meu!

Alte discuții în legătură

Adresa de numar postal pentru cladirea nr 2 de pe o parcela de teren octavian57 octavian57 Buna ziua, Doresc sa ma sfatuiti in urmatoarea speta: Pe un teren Cc se afla construit un imobil din anii 1960, acesta are numar de adresa postala sa ... (vezi toată discuția)
Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)
Atributiile postasului sovarroxana sovarroxana buna ziua,as dori sa stiu exact ce sarcini de serviciu are postasul si daca e obligat sa vina sa mi aduca somajul acasa sau macar sa ma anunte ca a sosit la ... (vezi toată discuția)