avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere copil

Tatal fetitei mele plateste pensia de intretinere cand isi aduce aminte...mai exact o luna da...doua nu...in august 2017 am facut o plangere politistului de proximitate iar raspunsul a fost ca fostul sot s a mutat in franta din luba ianuarie 2017 si nu ma poate ajuta decat cu un telefon dat catre fostul sot si sa l roage sa se achite de obligatii.Va rog daca se poate sa mi spuneti ce pot face ca el sa se achite lunar de aceste obligatii ,el apune ca nu lucreaza si ca este intretinut de actuala sotie....Cum pot afla daca el este angajat legal in franta?(si a luat toata familia acolo).Multumesc!.
Cel mai recent răspuns: ContSters325926 , utilizator 00:03, 4 Ianuarie 2018
Aveţi adrsa lui din Franţa? dacă o aveţi, apelaţi la Direcția Cooperare Juridică Internaţională din cadul Ministeului Justiţiei, veţi fi îndumată ce aveţi de făcut.
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2018
ContSters325926, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de intretinere D. Cristina D. Cristina Buna ziua. In urma divortului, prin hotarare judecatoreasca, fostul sot ar trebui sa plateasca pensia de intretinere, dar el nu vrea. Specific ca el lucreaza ... (vezi toată discuția)
Executare silită în germania pentru cheltuieli de judecată și pensie de întreținere minori ionita corina ionita corina in urma divortului fostul sot trebuie sa-mi achite cheltuielile de judecata plus pensia alimentara retroactiv de la deschiderea divortului,sentinta este ... (vezi toată discuția)