avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

Buna ziua,
Am o intrebare legat de restituirea taxei auto. Eu am platit o taxa de poluare in 2008, in baza OUG 50/2008, pentru o masina. In 2015 am cumparat o alta masina second si am platit o taxa de timbru de mediu, in baza a OUG 9/2013. Ieri s-a publicat in monitorul oficial ca banii platiti pentru aceste taxe se pot restitui.
Intrebarea mea este daca eu primesc banii inapoi, la transcrierera ulterioara a masinilor, va trebuie sa fie platita din nou aceasta taxa?
Pentru ca eu ma gandesc ca viitoarea taxa auto, care este in lucru acum, va fi platita si de catre cei care au platit taxa si de catre cei care nu au platit taxa.
Ce parere aveti?

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2018
jamesbond12, utilizator

Alte discuții în legătură

Restituirea timbrului de mediu pentru autovehicule Cretu Florin Cretu Florin In data de: 10.10.2013 am platit suma de: 9119 lei reprezentind timbrul de mediu pt inmatricularea in RO a uni autovehicul second hand care avea euro4. In ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxa auto 2012 Mario70 Mario70 Pentru a-mi putea recupera taxa auto platita pe data de 20 ianuarie 2012,am recurs la a da in judecata statul.Eu am platit in perioada respectiva taxa auto cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)