avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Întrebare drum comunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Întrebare drum comunal

In spatele casei este o cale de acces cu deschiderea 3,4 m spre strada principala ,unde este casa noastră si deschiderea de 1m in capătul celalalt unde locuiesc 2 vecini.pina acum citiva ani aceasta cale a fost inchisa cu poarta si pîrleaz( o trecere cu piciorul peste un prag) .pentru accesul cu mașina vecinului de la capătul celalalt al aleii părinții au acceptat si au desființat această poartă. Noi susținem ca parte din aceasta cale ne aparține lucru ce reiese din doc .in rol avem 900mp iar la măsurători au reieșit 740mp ca atare am cerut primăriei sa ne dea voie sa ne facem un gard de protecție a casei am fost refuzați pe motiv ca această cale de acces face parte din strada principală a comunei.As vrea sa stiu cu ce documente poate probă primăria ca aleea din spatele casei face parte din strada principala a com. si face parte din administrația comunei?
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2018
LuminitaT59, utilizator

Alte discuții în legătură

Alee acces costinnet costinnet Buna ziua! Ca sa ajung acasa, folosesc o alee de acces care ma deserveste pe mine si inca 2 proprietari, toti locuind la capatul acestei alei. In stanga si ... (vezi toată discuția)
Cale de acces ContSters78644 ContSters78644 sint obligata sa las cale de acces vecinului din spatele curtii daca acesta are 2 iesiri prin spate ?latimea terenului din fata casei mele este de 3m de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuim pe o alee, drum vicinal ce deserveste 3 proprietati. ... 011086G@lati 011086G@lati Buna ziua, Locuim pe o alee, drum vicinal ce deserveste 3 proprietati. La inceputul aleii este o proprietate mai mare, iar in spate alte doua ... (vezi toată discuția)