avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... aavarie masina parcata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

aavarie masina parcata

Masina, cu RCA-ul expirat, era in parcare. Vine unul intoarce, o loveste si pleaca. Noroc cu un domn care a vazut tot si a anuntat. Acum el vrea sa retrag plangerea de la politie ca sa solutionam amiabil. A u trecut cele 24 de ore. Ce pateste el daca nu retrag plangerea si ce pierd eu daca o retrag? sau nu o retrag?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:56, 5 Ianuarie 2018
Daca nu a fost anuntat in termen evenimentul,vinovatul primeste amenda
Eu, pagubitul,am fost la politie dupa 2 ore. El... nu stiu. Cred ca nu. Problema e: cine suporta cheltuielile reparatiei? Pot folosi RCA-ul lui daca al nostru, in timpul avariei era expirat? Masina fiind in parcare de ceva timp.
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2018
mami si tati, utilizator
Masina dv se repara in baza politei RCA a soferului vinovat, chiar daca polita dv era expirata. Si daca ati fi fost in miscare cu polita expirata, tot ati fi putut sa va reparati masina , doar ca ati fi fosta amendat (daca ar fi fost implicata politia) ca nu aveati polita valabila.
Olga Tanase a scris:

(daca ar fi fost implicata politia)

Initiatorul topicului a precizat
Acum el vrea sa retrag plangerea de la politie ca sa solutionam amiabil. A u trecut cele 24 de ore. Ce pateste el daca nu retrag plangerea si ce pierd eu daca o retrag?

Deci initiatorul in calitate de pagubit a formulat deja plangere la politie si a inteles sa deschida topic pentru a obtine opinii despre consecinte si variante de solutionare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca DAN921125 DAN921125 Ex: masina cu RCA, loveste o masina fara RCA si masina cu RCA este de vina. Cum se rezolva problema si cine repara masinile? Ce pateste cel cu masina fara RCA? ... (vezi toată discuția)
Rca DAN921125 DAN921125 Ex: masina cu RCA, loveste o masina fara RCA si masina cu RCA este de vina. Cum se rezolva problema si cine repara masinile? Ce pateste cel cu masina fara RCA? ... (vezi toată discuția)
Am gasit masina lovita in fata casei, cum procedez? cata-bog cata-bog Buna ziua. Mi-am gasit masina ce era parcata in fata casei, lovita si zgariata. Nu stiu cine a lovit-o deci nu o pot repara pe asigurarea vinovatului. Eu am ... (vezi toată discuția)