avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna totala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna totala

Inainte de sarbatori am avut parte de un accident rutier din care a rezultat dauna totala la masina mea audi a6 2006 pe care am cumparato cu 7000euro .Soferul vinovat mi-a dat asigurarea si anume casco la Grupama.Am fost la grupama am intocmit dosarul s-a trimis la Bucuresti.S-a evaluat masina la 4300 euro si s-a evaluat epava la o licitatie la 1600 euro. Nu am fost deacord cu evaluarea masini dar ma gandeam ca ma scot la epava dar nu am avut noroc.Ce as putea face ? Sa cer reevaluarea masini /epavei sau sa-i dau in judecata ?

Alte discuții în legătură

Despagubire dauna totala asiban raditalidia raditalidia Am o masina luata in leasing in anul 2007 , valoarea de noua a masinii a fost de 12000 euro . La incheierea politei casco de catre Asiban s-a facut o greseala ... (vezi toată discuția)
Nelamurire dosar dauna totala casco pe regres gogoletu gogoletu La inceputul lunii martie am avut un accident. Am decis sa apelez la polita Casco pe regres deoarece vinovatul era asigurat la o societate cu care service-ul ... (vezi toată discuția)
Asigurare casco Ileana2013 Ileana2013 Recuperare indemnizatie in caz de dauna totala. Am avut un accident si cei de la firma de asigurari unde am polita CASCO au evaluat costul reparatiei si au ... (vezi toată discuția)