avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc tata

Buna seara! Intrebarea mea este daca poate intra soțul meu in paternitate de la locul de munca actual , iar la firma noastra sa isi pastreze doar funcția de administrator , nu si cea de asociat , unde urmând să muncească ca taximetrist , fara a fi remumerat, iar eu sa încaseze dividentele?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - administrator firma, dividende, actiuni off_ro off_ro Buna ziua, Stiu ca s-a mai discutat pe forum, insa in trecut, s-a mai tot schimbat legea cred si, in plus, am o intrebare mai complexa. Sunt in concediu ... (vezi toată discuția)
Asociat unic-administrator srl angajat la alta societate Oana Maria B Oana Maria B Buna ziua! Am urmatorea speta la care nu gasesc raspuns: ca si asociat unic si administrator la o SRL, ma pot angaja la o alta societate? Exista taxe care se ... (vezi toată discuția)
Cedare firma ContSters379756 ContSters379756 Buna ziua! Sunt asociat unic si administrator la un SRL-D, care devine saptamana viitoare SRL. La 1 martie, intru in concediu prenatal si as dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)