Buna ziua ,
O intrebare am legata de asigurarea auto.
Am o masina second asigurata la compania Euroins , am solicitat o polita pentru 12 luni , agentul respectiv mi-a propus sa facem asigurarea dar sa o impratim periodic in rate egale , un mijloc mai accesibil financiar . de ex polita costa 540 lei( sa facut actul pe 12 luni) si sa stabilit ca ea sa fie achitate in rate a cate 135 lei. Am platit pana in prezent 2 rate .Intre timp am auzit ca aceasta companie e neserioasa in cazul unor probleme auto si am decis ca sa schimb compania de asigurari , am anuntat pe cel unde facusem asigurarea Euroins ca nu i mai voi plati ratele in continuare iar de aici incepe nedumerirea mea , agentul sustine ca sunt obligat sa platesc si restul ratelor in caz contrar voi fi dat in judecata de Euroins , mie mi se pare absurd si nedrept , stiam ca odata ce am incetat plata unui bun nu mai beneficiez de el .
Ma scuzati este vorba de RCA , am semnat doar pentru polita si nimic suplimentar gen contract . Sa facut actul pe un an de zile ,mi sa dat polita si o foaie suplimentara cu ratele si datele acestora cand urmeaza sa fie platite .
Polita devine inoperanta (reziliata) de la data scadenta a primei rate neachitata.Nu puteti fi obligat la plata.Agentul a incercat sa va intimideze poentru ca el incaseaza comision pentru fiecare incasare periodica(rata).
Deci din momentul in care nu se mai achita polita devine automat inoperanta .
Multumesc pentru ajutor domnule Ioan Virgil Lates si de asemenea doamnei/domnisoarei Alexandra . Sunteti oamenii potriviti la timpul potrivit .
Asigurari rca
daniela ciocoiu
Am o intrebare. Am incheiat o polita de asigurare auto - RCA pe un an de zile, din luna iulie, cu plata la fiecare 3 luni. A doua transa expira pe data de 1 ... (vezi toată discuția)