Buna ziua! Se merita sa aplic la Facultatea de Drept din Iasi? Este o facultate buna in acest domeniu? Dupa terminarea facultatii voi putea gasi usor un post acceptabil ca avocat?
Dupa terminarea facultatii, trebuie sa fac cativa ani de magistratura, sunt greu de parcursi, dupa terminarea acelor ani se da un definitivat, daca nu il treci, poti sa repeti anii?
gi-jane2
Moderator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Cati ani aveti, sunteti deja la facultate ?
Cred ca dvs confundati termenii, magistratura nu are legatura cu stagiatura care si pe aia o faceti dupa ce dati admitere in avocatura, asta daca vreti sa deveniti avocat. Daca nu reusiti la ex de definitivat, nu aveti ce ani sa repetati, adica nu pe aia de facultate, il mai sustineti pana reusiti.
Faceti facultatea, sustineti examenul de licenta si apoi va ganditi ce vreti sa faceti- sa deveniti avocat, magistrat, consilier juridic, executor judecatoresc.. si incepeti sa va pregatiti pt asta,
Bună ! Am si eu o intrebare legata de drept .Încă nu sunt sigură daca asta voi urma sau ce funcție imi doresc sigur,,dar vreau sa ma gândesc si sa caut din timp la ce facultate as putea merge .As dori sa ma informati in legatura cu ce facultate ati recomanda pentru drept, programul, materia etc. Nu stiu prea multe si as vrea sa stiu, pentru ca imediat termin liceul.
Despre avocati
maria20
Buna!Sunt studenta la drept. As dorit sa-mi spuneti care sunt pasii pentru a ajunge magistrat.Ce trebuie sa mai fac pe langa perioada de stagiatura de 2 ani , ... (vezi toată discuția)