avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unități de infracțiuni
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unități de infracțiuni

Buna seara! Am o dilemă la următoarea speță:
”X” lucrează la S.C. yyy S.A. şi întrucât are unele probleme financiare, s-a decis să fure 10 găini . Întrucât nu le poate scoate pe toate o dată, s-a decis să le ia în 4 momente diferite la câteva zile distanţă unul de celălalt, atunci când, aprecia el, paznicul nu va fi foarte atent. În momentul în care a realizat ultimul act de executare, a fost surprins de paznic pe care, pentru a-și asigura scăparea l-a lovit şi apoi a fugit.

Este vorba de furt (3 acte materiale) în concurs cu talhărie ?!

Alte discuții în legătură

Inselatorie. silviubotita silviubotita Am si eu o intrebare: Mai intai o sa povestesc faza.... O persoana a intrat intr-un magazin si a vrut sa sustraga un Monitor LCD intr-o cutie pentru o ... (vezi toată discuția)
Ce infractiune este? Borza Borza Buna, Va prezint urmatoarea speta: Trei persoane pescuiaiu pe malul unui iaz proprietatea privata a unei persoane fizice. La vreo 100 de metri distanta un alt ... (vezi toată discuția)
Tentativa de talharie, sau tentativa de furt? kwy1200 kwy1200 Eram pe strada intr-o seara la un moment dat am vazut in fata mea un X care se apropia cu pasi repezi de o Y cand ajunge in dreptul ei apuca cu forta geanta , ... (vezi toată discuția)