avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Taxe impozit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Taxe impozit

Dacă sant PFA si lucrez in Austria mai mult de 183 de zile ca persoana fizica ,iar contribuțiile le achit continuu adica pe tot anul in Austria ma poate impozita statul Roman? Tot ca si persoana fizica PFA am o afacere si in Romania dar acolo am un angajat si pe parcursul unui an plătesc contribuție pentru tot inclusiv impozit pe venit si bineinteles asigurări sanatate .În Austria lucrez îngrijitor o luna cu o luna pauza si ma plătește familia pt.care muncesc inclusiv asigurare pe tot anul,iar in Romania plătesc impozitul pe venit semestrial inclus asigurare sanatate .Mai trebuie sa dau declarație ANAF pt.a evita sa ma impoziteze pe banii ce ii câștig in Austria? In 2018 cred ca voi lucra in Austria 196 zile? Ma afecteaza cumva legea impozitării?

Alte discuții în legătură

Depunerea declaratiei fiscale pentru persoanele care presteaza munca ca si pfa in alte tari ohiki ohiki Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca o persoana presteaza munca in strainatate, ex Austria , ca si persoana fizica autorizata(firma deschisa in tara unde isi ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica neautorizata impozit lauracardi lauracardi daca lucrez cu contract de munca si contract de colaborare fara a fi persoana fizica autorizata pentru cea de a doua activitate mi se deduce ceva din impozit? (vezi toată discuția)
Munca in germania ana2010 ana2010 Buna ziua. Intrebarea mea este ca am gasit un loc de munca pe o perioada mai lunga si nu stiu care e solutia cea mai avantajoasa pentru mine din punct de ... (vezi toată discuția)