avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata partiala

Buna ziua , am 56 de ani (barbat) , 38 de ani stagiu de cotizare,30 de ani lucrati in grupa2 de munca.Ma pot pensiona anticipat partial si cat as avea penalizare ? Vamultumes
Cel mai recent răspuns: procesomanul , utilizator 22:02, 10 Ianuarie 2018
Conditia pentru pesie anticipata partial este sa aveti varsta de 60 de ani ! Deci nu va incadrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionarea anticipata Florenta30 Florenta30 va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la pensie anticipata ( la 30.11.2014)avand in vedere urmatoarele date : data nasterii 30.09.1958, data activitatii ... (vezi toată discuția)
Pensionare Apostoaemihai Apostoaemihai Sant nascut la 01.11.1955,am un stagiul de cotizare de 38 ani 9 luni si 16 zile din care 10 ani la gr.I de munca si 4 ani la gr II,restul in conditii normale ... (vezi toată discuția)
La ce varsta ma pot pensiona? geo56 geo56 Sunt nascuta in noiembrie 1956 si am lucrat 21 ani si 10 luni in grupa a 2a. As vrea sa stiu la ce varsta ma pot pensiona anticipat partial si anticipat. (vezi toată discuția)