avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amplasamente noile radare fixe
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amplasamente noile radare fixe

Pe stirileaz.com este publicata o pagina a avocatnet.ro, din pacate miniaturala, deci necitibila, a celor 74 de locatii unde se vor monta noile radare fixe. Unde o putem va rog gasi pe situl Dvs.?
Multumim! Un an bun!
Cel mai recent răspuns: Stflx , utilizator 21:41, 31 Mai 2018
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_447...
multumesc, dar acolo sunt camerele video pentru rovinieta, instalate de ani de zile, nu cele ce se monteaza acum ca radare fixe
Nu exista asa ceva, circula prin vara un zvon ca ar vrea politia sa foloseasca dublu camerele fixe ale CNAIR, sa vada in afara contraventiilor legate de rovigneta si cele legate de viteza. A ramas ca inainte pina in momentul de fata, adica numai de rovigneta.
ok, va multumesc!
Mai știe cineva daca s-a realizat ce au anunțat anul trecut cu radarele în camerele pentru rovinieta?

Alte discuții în legătură

amenda rovinieta crival crival Buna seara. Am primit astazi 28.04.2017 o amenda de la CNAIR pentru ca in 08.11.2016 am fost surprins de o camera fixa de control a rovinietei circuland pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar fix iobajr iobajr In data de 04.04 am fost surprins pe raza localitatii Hadareni, jud. Mures cu viteza de 91.2 km la ora de catre un radar fix, iprocesul verbal a fost intocmit ... (vezi toată discuția)
Sistem supraveghere video la bloc Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu Daca adunarea generala a asociatiei hotaraste co o majoritate de 75% montarea unui sistem de supraveghere si inregistrare video in lift , la intrare si la ... (vezi toată discuția)