Buna seara. Imi poate fi recomandat un avocat cu experienta in divorț (cu 2 minori) cu un cetățean străin/tăgadă (al 3-lea minor al actualului partener in timpul căsătoriei)? Pare mai complicat decat este. Soțul a părăsit domiciliul conjugal (si tara) in urma cu 4 ani si nu exista nici o forma de comunicare prezenta sau interes față de cei 2 copii.
Daca este cu tagada paternitatii e teribil de complicat pentru ca trebuie facut testul ADN cu tatal din acte.
Fara test ADN e posibil ca instanta sa nu admita actiunea.
Singura sansa ar fi sa se faca testul ADN cu tatal natural.
Daca imi aduc aminte bine parca am avut o instanta care a admis asa pentru ca altfel nu se putea face testul ADN si instanta mi-a zis clar ca orice fac nu scap de testul ADN..
Va trebui sa deschideti mai intai divortul si ulterior sa deschideti tagada paternitatii.
Fiind doua procese o sa va coste ceva bani cu totul.
Divortul nu cred ca va fi un proces extrem de complicat dar va necesita totusi o atentie deosebita.
Daca tatal biologic e cel ce initiaza procesul de tagada, el trebuie sa faca dovada ca e tatal, asa ca rezolvati intai cu tagda si apoi divortati de sot.
Procedura de citare e mai complicata ca nu aveti de unde sa il luati, dar in final il veti cita prin mica publicitate si veti plati un curator pt a-i apara interesele, avocatul se va ocupa de aceasta procedura. Asta e singura parte complicata si care va dura destul timp pana ca instanta sa constate ca procedura e legal indeplinita , ca sa incepeti practic, divortul.