avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... CATE ORE DE MUNCA AM DREPTUL DACA AM GRADUL 2 DE ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

CATE ORE DE MUNCA AM DREPTUL DACA AM GRADUL 2 DE INVALIDITATE ?

Buna ziua am fost pensionata pe caz de boala gradul 2 de invaliditate. Cate ore am dreptul de a munci 4 ore sau 2 ore?
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2018
Crislinca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:03, 9 Ianuarie 2018
Nu puteti cumula pensia de invaliditate de gradul II cu salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de boala si pfa in acelasi timp paulhm paulhm am dreptul sa fiu actionar la o firma cu 100% din actiuni si administrator si sa fiu la pensie de boala fara drept de munca ?aceeasi intrebare daca pot fi ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii imi interzice cumulul pensiei cu salariu SC OCTCRIS IMPEX SRL SC OCTCRIS IMPEX SRL Sunt pensionat de boala prin pierderea totala a capacitati de munca gradul doi de si pot sa mai muncesc casa de pensii imi interzice sa cumulez pensia cu ... (vezi toată discuția)
Somaj sau pensie de boala liliana666 liliana666 Buna ziua. In prezent sunt in concediu medical si unitatea la care lucrez ma pune in somaj la terminarea concediului medical.As dori sa stiu ca pot beneficia ... (vezi toată discuția)