Pai cum nu stiti de ea daca o platiti la fisc? La cine sunt actele masinii, talonul si cartea de identitate a vehiculului?
Nu o puteti radia fara acte.
Cand ati mostenit masina nu au fost prezentate notarului actele masinii? In certificatul de mostenitor trebuie sa se regaseasca datele de identificare ale masinii, nr, serie caroserie, serie si nr CIV, etc.
Nu se pot face actele de succesiune (certificatele de mostenitor) fara actele de proprietate ale bunurilor.
Se poate pe actul de mostenire scrie doar olticit si atit nu stiu nimic despre ia pentru ca tata a cumparato si tot el a dato nu stiu cui sa o fi duso la fier vechi si la mostenire am primito plus o datorie de 7000 ron doamna notar a spus mostenire si averea si datoria
Doar nu a venit un spirit si i-a spus notarului ca exista un Oltcit pe undeva care trebuie introdus in masa succesorala!
Notarul nu trebuia sa introduca in masa succesorala un bun mobil sau imobil daca nu exista acte de proprietate.
Daca ii spunea cineva ca exista un camion cu remorca si doua tractoare pentru care nu exista acte le baga in certificatul de mostenitor?
Notarul avea obligatia sa introduca in succesiune numai bunuri pentru care exista documente de proprietate.
Pentru masina trebuia prezentat certificat de atestare fiscala, in certificat trebuie sa existe seria de caroserie a masinii.
Ati spus ca abia la notar ati aflat de masina.
1. Cine a prezentat certificatul de atestare fiscala pentru masina.
2. Cine platea impozitul impozitul masinii pana la deschiderea succesiunii?