avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS venituri activitati independente 2016?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS venituri activitati independente 2016?

Am primit la finele anului trecut o decizie de impunere (CAS)cu privire la niste venituri din activitati independente din anul 2016 ,venituri pe care le-am declarat prin D201 (venituri din strainatate)

Este normal?
Stiam ca incepand cu anul 2018 se vor plati contributii sociale pentru aceasta categorie de venituri.

Alte discuții în legătură

Cass 2015 IoanaSVA IoanaSVA Am avut in anul 2015 venituri din strainatate din alte surse ,categorie de venit \"alte venituri\" pe care le-am declarat folosind D201 in anul 2016 ,neavand ... (vezi toată discuția)
Cas venituri independente 2016 razvanbetosu razvanbetosu Buna ziua , Am obtinut in anul 2016 venituri intependente pe care le-am declarat folosind D201 ,neavand PFA sau alta forma juridica.Am primit decizia de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc emiliasv emiliasv Buna ziua , Sunt angajata la o firma ,unde indeplinesc conditiile pentru a beneficia de indemnizatie ccc. Problema este ca in paralel am obtinut venituri ... (vezi toată discuția)