avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... SUPRAVEGEREA VIDEO LA CONDOMINIU
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

SUPRAVEGEREA VIDEO LA CONDOMINIU

Un proprietar din condominiu poate fi actionat in Instanta daca se opune sau nu-si da acordul scris pentru montarea de camere video , actionare formulata de catre Comitetul Asociatiei de proprietari si a unui anume proprietar , cerandu-mi-se daune ( nu stiu in ce sens ! ) in caz de spargere locuinta-e , acesta intamplandu-se si pentru faptul ca eu nu mi-am dat acordul pentru montare . Multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:14, 9 Ianuarie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista motive pentru care sa fiti dat in judecata daca va opuneti sau nu va exprimati acordul scris pentru montarea de camere video, nu exista obligativitate prin lege.
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supravegherea video in condominiu kamilles kamilles Locuiesc intr-un condominiu 100 % privat , cu 80 de apartamente . Se doreste de catre Comitet si Presedinte ( ca urmare a spargerii locuintei unuia dintre ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru instalare camera video scara blocului cospreda cospreda Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti in ce conditii se poate monta o camera video de supraveghere in scara blocului? La o asociatie de prorpietari e ... (vezi toată discuția)
Instalare camere video la bloc mira55 mira55 In cadrul comitetului executiv s-a hotarat montarea de camere video in bloc. 5-6 proprietari contesta verbal decizia luata invocandu-se faptul ca ar fi ... (vezi toată discuția)