avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS - formularul 600 - inchirieri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS - formularul 600 - inchirieri

Detin 2 apartamente si 3 garsionere de pe urma carora am venituri din chirii ce depasesc anual 12 salarii minime brute pe economie. In acelasi timp sunt si salariat.
Citesc ca ar trebui sa depun pana la sfarsitul lunii formularul 600 si sa platesc in afara de ceea ce plateam deja (impozit si cass) si cas de acum incolo (25% din chirie ???) ?
Fiind salariat deja si cotizand deja pentru CAS acolo, va trebui sa platesc de la 1 ianuarie 2018 si pentru chirii CAS 25% ?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Impozit chirii 2018 kol29 kol29 Buna ziua! As dori sa va intreb ce impozite voi plati din 2018 dupa chirii? Sunt salariat si am si venituri din chirii. (vezi toată discuția)
Sunt asigurata daca primesc venituri din chirii? AndreeaZhao AndreeaZhao Salutare tuturor! Mai sunt asigurata daca am venituri din chirii? (vezi toată discuția)
Cas/cass declarație unica 2019 pobosa pobosa Bună, Am observat niște câmpuri noi în declarația unica pe 2019, mai exact la calculare CAS/CASS sunt câmpuri obligatorii și care nu accepta valori ... (vezi toată discuția)