avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recomandare de avocat profesionist din Iasi sau Vaslui ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recomandare de avocat profesionist din Iasi sau Vaslui in Dreptul Familiei

Buna ziua! Va rog frumos sa-mi recomandati un avocat din Iasi sau din Vaslui care sa se implice in procesele sale. Poate deranjez cu intrebarea mea dar nu vreau decat sa-mi vad copilul.

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 9 Ianuarie 2018
Regulament Forum

2.6. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac astfel :
- prin intermediul mesageriei private,

- prin alegerea unui consultant din Catalog
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat specializat in dr. familiei- iasi Georgiana_Arnautu Georgiana_Arnautu Buna ziua, Va rog sa imi recomandati un avocat din Iasi, specializat sau cu expertiza in cazuri de schimbare domiciliu minor, in strainatate sau decadere ... (vezi toată discuția)
Recomandare avocat ContSters367984 ContSters367984 Imi puteti recomanda un avocat care ma poate reprezenta pe judetul mures cu dosar pt.credit in franci elvetieni? (vezi toată discuția)
Contract franciza pagalou pagalou Stie cineva sa-mi recomande un avocat specializat in contracte comerciale in special pe cele de franciza? Multumesc! (vezi toată discuția)