avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model de cerere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model de cerere

Buna ziua.va rog frumos as dori și eu un model de cerere precum anunț angajatorul că doresc reîntoarcerea mea mai devreme de a împlini copilul 2 ani pentru a putea beneficia de stimulent de inserție.va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:41, 9 Ianuarie 2018
Domnule Administrator/Director

Subsemnatul (a).........................................……………………., cu domiciliul în………………………..……………………, legitimat(ă) cu CI seria……nr……, CNP…………………………….., salariat(ă) a…................................., vă rog să-mi aprobați revenirea din concediul pentru creșterea și îngrijirea copilului în vârstă de până la …. an/ani din data de ………………..

Vă mulțumesc,

Data Semnătura

……………..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere suspendare contract Iulia5 Iulia5 Buna ziua! Recent am luat loc la rezidentiat si urmeaza sa fiu repartizata sa incep munca la 1 ianuarie. Eu sunt deja in concediu de crestere copil si primesc ... (vezi toată discuția)
Model cerere revenire din cic kardia28 kardia28 Buna ziua.Rog consilierii specializati de pe acest site sa imi dea un model de cerere de revenire la servici din concediu de crestere a copilului. Va ... (vezi toată discuția)
Model cerere de încetare a plății indemnizației pentru creșterea copilului Natalia Andreea Natalia Andreea Buna ziua, as dori să-mi dați un model de cerere pentru încetarea plății indemnizației întrucât am mers la lucru cu 60 de zile mai devreme până să ... (vezi toată discuția)