avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa oras
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa oras

Buna ziua,
Daca sunt inregistrat pe CNP la finante,cu un aprtament in regim hotelier pe sistem real unde platesc impozit pe profit + 5.5 % cas, si nu sunt inregistrat la Registrul Comertului,sunt obligat conform legislatiei in vigoare sa schimb /declar destinatia spatiului si sa-l evaluez in vederea stabilirii impozitului dat fiind ca pe Sibiu se percepe taxa hoteliera de oras 1%?
Va rog sa ma ajutati si prin a-mi spune daca aceasta taxa de 1% trebuie sa apara obligatoriu pe bonul fiscal.
Va multumesc pentru suport.
Cu respect.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament in regim hotelier Crina14 Crina14 Salutare..Sunt proprietarul unui apartament cu doua camere (camera de dormit si living) si doresc sa-l dau spre inchiriere in regim hotelier. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Închiriere în regim hotelier GAGI GAGI Bună ziua, Vă rog să-mi spuneți dacă pentru închirierea unui apartament în regim hotelier am nevoie de vreun aviz sau ceva din partea Asociației de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pfa la administratia financiara maria craciunescu maria craciunescu Buna ziua, Am depus dosaru la Registu Comertului astept sa-mi iasa actele, va rog sa-mi spune-ti care este urmatorul pas...trebuie sa merg la Administratia ... (vezi toată discuția)