avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie DSV-Plan HACCP si SOP!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie DSV-Plan HACCP si SOP!

As vrea sa stiu daca pentru un fast food de 25 mp in care se vor comercializa sandwchiuri,pizza(achizitionata nu produsa in unitate)sucuri,este nevoie de un plan HACCP complet!Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Corus , utilizator 15:54, 1 Februarie 2018
Despre ce plan scrieti ? Nu mai faceti prescurtari, Respectivele prescurtari nu au legatura cu sectiunea unde ati deschis discutia.
HACCP este un acronim al sintagmei Hazard Analysis and Critical Control Point (analiza riscurilor si a punctelor critice de control).

Un plan HACCP este un document scris care descrie modul in care dvs. planuiti sa gestionati si sa controlati pericolele referitoare la siguranta alimentara din organizatia dvs.

Prin urmare, si pentru fast-foods este necesar un astfel de plan.

Detalii :
[ link extern ]

De mutat la Societati comerciale.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua! Si eu am un fast food si pentru activitatea aceasta de alimentatie publica, este cu siguranta nevoie de intocmire dosar HACCP conform cerintelor Directiei Sanitar Veterinare (DSV). Eu am apelat la ESQCert, un organism de certificare ce intocmeste si documentatia HACCP sau ISO 22000, iar in 5 zile a fost gata. Recunosc, ca nu am auzit de acest SOP. Succes!
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
Paul_iancu, utilizator

Buna ziua , daca aveti nevoie de un astfel de plan Haccp , va pot ajuta ( sunt PF pentru implamentari si consultanta Haccp ) . Multumesc frumos , o zi buna !

Ruscorina1290@yahoo.com


Alex Danit a scris:

As vrea sa stiu daca pentru un fast food de 25 mp in care se vor comercializa sandwchiuri
,pizza(achizitionata
nu produsa
in unitate)sucuri,este nevoie de un plan HACCP complet!Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii / acte / avize necesare pentru deschiderea unui restaurant / fast-food - ghid complet - MariusDSV MariusDSV Ce urmeaza sa scriu nu o sa fie o intrebare pentru specialisiti ci mai degraba un ghid pentru cei care vor sa-si deschida o societate comerciala care o sa ... (vezi toată discuția)
Zodiac... :) tanguera tanguera [b]BERBEC [/b](21 martie – 20aprilie) [b]Simbol[/b]: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia ... (vezi toată discuția)
Satanism handsu handsu Intrucat @ teufelssohn a expus sub titlul Legalizarea consumului de droguri si a prostitutiei - argumente pro si contra pozitia sa laudatoare despre ... (vezi toată discuția)