avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eliminarea unui durm dintr-o parcela
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eliminarea unui durm dintr-o parcela

Am un titlu de proprietate emis in 1997, pe o parcela de 30.000 de mp. Cand am mers sa se intabule pamantul de la primarie a zis ca este cea drumc are trece prin parcela noastra si ca nu poate fi intabulata ca atare si trebuie impartita in 2.
Din ce am inteles primarul ar putea sa semneze pentru desfintarea drumului, dar nu vrea. Drumul fiid unul forestier(nu drum circulabil fiind un drum pe deal). Din cate stiudrumul ar fi fost acolo de pe vremea regimului comunist, hartile cu drumuri au fost facute in 1970, din ce am inteles ii zice UIF, dar nu stiu exact la ce se refera.
Ce pot face in situatia asta? Sub ce context ma pot adresa unei instante judecatoresti si care ar fi sansele de castig?

Va multumesc,
Radu
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2018
popraducj, utilizator

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren camelia2012 camelia2012 buna ziua.bunicul meu a avut la tara 33.975mp de pamant, el a vandut o parcela aceea fiind de 17000 mp si a mai ramas parcela 2 formata din 16975 mp. acuma eu ... (vezi toată discuția)
Drept de servitute Cosmin Sighiartau Cosmin Sighiartau In anul 2006 am cumparat un teren de la XY in vederea construirii unei cabane. La momentul respectiv parcela mea era despartita de o alta parcela a ... (vezi toată discuția)