avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Program de control in faze determinante care nu a fost ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Program de control in faze determinante care nu a fost avizat de Inspectoratul Judetean de Constructii ?

Buna ziua,
Lucrez la o firma de constructii si am preluat lucrarea unui coleg care si-a dat demisia.
La o constructie in curs de executie care este aproape finalizata, Programul de control pentru faze determinante nu a fost avizat de catre Inspectoratul Judetean de Constructii (stampilat + semnat),
Dar ISC-ul a participat la o faza de control determinanta in santier, dl inspector,constructorul si dirigintele - toti fiind in necunostinta de cauza ca programul de control nu era avizat.
Am fost la inspectorat si am luat legatura cu dl. inspector, dumnealui mentionandu-mi sa continui sa fac cartea tehnica fara program si ca se va gandi la o varianta si vom discuta.

Din punct de vedere legal se mai poate face ceva? Cum se poate proceda?
In cazul in care la receptia lucrarii Programul de control nu este avizat, care sunt consecintele ?

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Am o nelămurire. la construirea unei case în regie proprie ... MariusValentin MariusValentin Am o nelămurire. La construirea unei case în regie proprie există obligatia de întocmire a cărții tehnice ? Si daca da ce ar trebui sa cuprindă ... (vezi toată discuția)
Procesul verbal de receptie finala a constructiei adnanomer adnanomer Ma aflu in faza de finalizare a constructiei si am fost informat de catre dirigintele de santier ca pentru intocmirea procesului verbal de finalizare a ... (vezi toată discuția)
Autorizare pentru consolidare,extindere,masardare mariama mariama ce acte imi trebuie pentru a obtine certificatul de urbanism si autorizatia pentru consolidare, extinderea si masardarea unui imobil (vezi toată discuția)