avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua.
Sunt in concediu pentru crestere copil(2ani). Fetita implineste 2 ani in 10 aprilie 2018.
Sotia este din nou insarcinata urmand sa nasca pe la inceputul lunii iunie 2018.
Va rog sa ma sprijiniti cu raspuns la urmatoarele intrebari:
- daca voi incheia contractul de munca in 10 aprilie, odata cu incheierea concediului de crestere copil, care va fi baza de calcul a indemnizatiei de crestere a celui de-al doilea copil?Aceeasi ca si la primul copil ?(adica venitul obtinut in ultimele 12 luni anterioare nasterii primului copil)
- Pentru ultima luna a concediului actual voi primi indemnizatie?
- primele financiare obtinute de la angajator pe perioada concediului actual pot fi luate in calcul la stabilirea indemnizatiei pentru concediul urmator?

Va multumesc
Cristian Bascoveanu

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestre copil elena_lazar78 elena_lazar78 Buna ziua, am un copil de 1 an si 10 luni pentru care primesc indemnizatia si sunt insarcinata in 7 luni. Dupa nastere se va prelungi concediul cu inca 2 ani ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere a copilului ramonamarcu ramonamarcu In martie 2010 am revenit la serviciu dupa concediul de 2 ani pentru cresterea copilului.In aprilie am ramas insarcinata si ar trebui sa nasc prin ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie muntyur muntyur Buna! Sunt educatoare, si mamica. Am náscut in2009 14 aprilie, si urmeaza sa nasc a doua fetita in 7 aprilie. 2011. Intrebarea mea este, ca pot sa-mi iau ... (vezi toată discuția)