avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediul de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediul de crestere a copilului

In martie 2010 am revenit la serviciu dupa concediul de 2 ani pentru cresterea copilului.In aprilie am ramas insarcinata si ar trebui sa nasc prin decembrie,stiu ca legea prevede ca pentru acordarea indemnizatiei sia concediului pentru cresterea copilului trebuie sa realizezi venituri pe 12luni inainte de data nasterii. Intrebarea mea este daca in calculul celor 12 luni intra si concediul pre si post natal?
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 15:00, 26 Aprilie 2010
da, se vor lua in calcul cele 9-10 luni pe care le veti lucra pana la nasterea copilului si pentru diferenta, veniturile anterioare nasterii primului copil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod de calcul indemnizatie concediu crestere copil ancal23 ancal23 Buna ziua, In data de 03.02.2016 am intrat in concediu prenatal, urmand ca la sfarsitul lui Martie sa se nasca cel de-al doilea copil. Am mai multe ... (vezi toată discuția)
Durata maxima a concediului postnatal si concediul de ingrijire copil dalias dalias Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical imediat după ccc nsli8485 nsli8485 Bună ziua, vă rog frumos dacă puteți să mă ajutați și pe mine cu niște răspunsuri pentru următoarea situație: sunt în CCC, primul copil urmând ... (vezi toată discuția)