avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Modificare la Legea pensiilor.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Modificare la Legea pensiilor.

Buna seara,
In ce M.O. pot gasi art.din Legea pensiilor modificata in noiembrie 2017 potrivit caruia pensia de invaliditate poate fi cumulata cu veniturile din activitati independente, respectiv drepturi de autor, proprietate intelectuala si drepturile conexe .
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 10 Ianuarie 2018
Legea nr. 217 din 17 noiembrie 2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, publicata în MONITORUL OFICIAL nr. 908 din 20 noiembrie 2017

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate grad 2 (accentuat) si infiintarea unui srl. este posibil cu respectarea cadrului legal? ContSters358129 ContSters358129 Buna ziua, Sunt beneficiarul unei pensii de invaliditate (boala) grad 2 accentuat ( pentru care primesc Pensia de invaliditate), cu revizuire la 2 ani si apoi ... (vezi toată discuția)
Timp de munca nicolas25 nicolas25 buna ziua. eu sunt pensionat pe caz de boala si am gr 3, grupa ce imi permite sa lucrez cu 4 ore. intrebarea mea este daca pot sa adaug un contract de ... (vezi toată discuția)
Se poate cumula pensia de invaliditate gr.1 si gr.2 respectiv pensia de urmas gr.1 sau gr.2, cu un venit activitati dependente (angajat) sau independete(profesii liberale) kisslevente kisslevente Bună ziua, Sunt o persoană cu dizabilitati încadrat în gradul 1 de handicap și beneficiez de o pensie de invaliditate ( iar un prieten încadrat în grad ... (vezi toată discuția)