avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa mediu

Buna ziua! Referitor la recuperarea de taxe mediu/ poluare. Am de recuperat doua astfel de taxe platite in trecut si nerecuperate. Problema este ca auoturismele le-am vandut de ceva timp si nu mai detin certificatele de inmatriculare ale acestora. Mai am vreo sansa sa obtin returnarea taxelor?

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare Danena83 Danena83 Buna ziua! Referitor la recuperarea de taxe mediu/ poluare. Am de recuperat doua astfel de taxe platite in trecut si nerecuperate. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Inmatricularea vehiculului pe numele propriu tobos tobos Am cumparat un automobil. Vreau sa-l inmatriculez pe numele meu. Primul proprietar l-a adus in tara in 2005 si l-a inmatriculat, evident platind taxa de ... (vezi toată discuția)
Inselare privind taxa de mediu maryoos maryoos Buna ziua . Am o dilema de ordin penal . Sa spun cum s-a intamplat: Am achizitionat un autoturism in urma cu 2 luni. In anuntul postat pe internet , ... (vezi toată discuția)